ORDU / GÖLKÖY - Süleymaniye Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük coşkuyla kutlanmıştır. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda II. dönem veli toplantısı 28.03.2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Nis

Hayalimdeki Meslek Projesi kapsamında meslek tanıtımı için okulumuza Gölköy Toplum Sağlığı Merkezi ve Gölköy İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ziyaretler düzenlenmiştir.

Nis

Okulumuzda Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü programı, okulumuz Türkçe öğretmeni Tolga GÜNAL'ın hazırladığı program kapsamında gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuzda sosyal farkındalık oluşturmak ve öğrencilerimizde birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla ''Sadaka Kutusu'' projesi hayata geçirilmiştir. Bu konuda Okul Müdürümüz Kadir BOZDEMİR ve Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Aslı ÖNEREN'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı'nın kabulü programı, okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Dilek ERDOĞAN'ın hazırladığı program çerçevesinde gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuzda depreme karşı her zaman hazırlıklı olmak için deprem tatbikatı düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuzda ilçemizde düzenlenecek olan mangala turnuvası için okul içi yarışması düzenlenmiştir. Turnuvadaki sonuca göre ilkokul kademesinde Eslem ÇEVİK, ortaokul kademesinde ise Zehra KÖSE birinci olarak okulumuzu temsil etmeye hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuzda şubat ayının en temiz sınıfları ilkokulda 2-A, ortaokulda ise 5-A sınıfı olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuzda ''Dilimizin Zenginlikleri'' projesi kapsamında atasözleri ve deyimlerin resmedilmesi etkinliği gerçekleştirilmiştir. Emek veren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda İngilizce öğretmenimiz Neslihan Aydın'ın hazırladığı etkinliklerle beraber ''Health'' ünitesi bitirilmiştir.

Şbt

Okulumuz 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik ''Hayalimdeki Meslek'' projesi kapsamında Ordu Anadolu Lisesi, Ordu Muhsin Yazıcıoğlu Spor Lisesi, Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ulubey Anadolu İmam Hatip Lisesine gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz bu gezide olimpiyat tarihinde kadınlar kategorisinde ülkemize ilk madalyayı getiren milli sporcumuz Hülya Şenyurt ile de tanışma fırsatı buldular. Bu etkinikte emeği geçen öğretmenlerimiz Aslı Öneren, Çiçek Keskin ve Tolga Günal'a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda ''Sıfır Atık'' projesi kapsamında öğrencilerimiz tarafından farklı ürünler tasarlanmıştır.

Şbt

Ülkemizde 06.02.2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli depremin birinci yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sonlanmıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.